Koduõppe vahefiniš: "Kõik on võimalik!"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kui õpilased ja õpetajad jäid distantsõppe esimesest päevast koju, siis Järve kooli direktor Anne Endjärv käis peaaegu kaks nädalat harjumusest tööl edasi. Nüüdseks on koolijuhtki kodukontori omaks võtnud.
Kui õpilased ja õpetajad jäid distantsõppe esimesest päevast koju, siis Järve kooli direktor Anne Endjärv käis peaaegu kaks nädalat harjumusest tööl edasi. Nüüdseks on koolijuhtki kodukontori omaks võtnud. Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Pool distantsõppest on möödas ja pool veel ees. Sellest, milliseid väljakutseid ja uusi võimalusi eriolukord pakub, räägib Kohtla-Järve Järve kooli direktor ja Ida-Virumaa koolijuhtide ühenduse juhatuse liige Anne Endjärv.

Kas see andis distantsõppele üleminekul Järve koolile mingi edumaa, et oled aastaid pidanud oluliseks õpetajate digioskuste arendamist, mistõttu 2017. aastal tunnistati kool kõige leidlikumaks digilõimingute kasutajaks Eestis?

Õpetajad, kes 2017. aastal veidi torisesid, kui selle kõigega alustasime, ütlevad nüüd: "Küll on ikka hea, et sa meid tagant torkisid, sest nii mõnigi asi tuli praegu lihtsamalt kätte."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles