Ahtmes viis varas korterist sülearvuti

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile tehti avaldus, et 15. juunil varastati Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänava korterist sülearvuti ja isikut tõendav dokument. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Poeg lõi ema 

15. juunil sai politsei väljakutse Toila valda, kus 51aastane poeg lõi oma 73aastast ema. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Kiviõlis vigastati koera

15. juunil laekus politseile avaldus, et 14. juunil tekitati Kiviõli linnas koerale raskeid kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Rikuti päikesepaneel

15. juunil teatati politseile, et ajavahemikus 12. kuni 15. juunini rikuti Mäetaguse alevikus värvidega päikesepaneeli. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Naine vigastas raskelt elukaaslast

16. juunil sai politsei teate, et Narva linna kortermajas tekitas 33aastane naine oma elukaaslasele raskeid kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Noor naine tegi mehele viga

16. juunil teatati politseile, et Narva linna kortermajas tekitas 19aastane naine 27aastasele mehele kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles