Narva-Jõesuus päästeti uppumisohus olnud joobes mees

Põhjarannik
Copy
Narva-Jõesuu supelrand.
Narva-Jõesuu supelrand. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva-Jõesuu vetelpäästjad aitasid veest välja kaldast kaugele ujunud ja seal jõuetuks jäänud joobes mehe. Veeõnnetuste statistika kohaselt on just alkohol endiselt peamine uppumiste põhjus.

Narva-Jõesuus, Narvas ja Sillamäel osutab rannavalveteenuseid mittetulundusühing FirePro. Selle juht Ivan Jegorov rääkis Põhjarannikule, et päästetornis valves olnud päästjad said päästeametilt juhtunu kohta teate laupäeva, 8. augusti pärastlõunal. Päästeauto suundus kohe sündmuspaika, ent neist kiiremini jõudsid kohale mootorpaadiga rannapäästjad. Samuti saabusid sündmuspaigale kiirabi ning politsei- ja piirivalveameti patrull.

Juhtum leidis aset väljaspool Narva-Jõesuu ametlikku valvatavat supelranda.

"Mees oli vees juba täiesti jõuetuks muutunud. Meie mehed jõudsid õigel ajal kohale ja aitasid ta kaldale, kus juba ootasid ees kiirabi ja päästjad," rääkis Jegorov.

Vetelpäästjate hinnangul oli umbes neljakümneaastane mees väga purjus, kuid oli sellest hoolimata ujunud kaldast ligikaudu kahesaja meetri kaugusele.

Vetelpäästjad lisasid, et veest välja aidatud meesterahvas oli võimudele üleandmise pärast väga mures ning lahkus seetõttu kohe pärast esmaabi saamist rannast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles