Jõhvilanna Marina Davidenko naasis iludusvõistluselt kahe krooniga

Copy
Tuleval aastal esindab Marina Davidenko Eestit rahvusvahelisel iludusvõistlusel "Mrs Europe 2021".
Tuleval aastal esindab Marina Davidenko Eestit rahvusvahelisel iludusvõistlusel "Mrs Europe 2021". Foto: Erakogu

Iludusvõistluse "Mrs Europe Estonia 2020" finaal toimus Tallinna klubis Prive. Kaheksa kaunitari võtsid mõõtu võistluse krooni ja õiguse eest esindada Eestit maikuus toimuval suurel rahvusvahelisel iludusvõistlusel "Mrs Europe 2021", mis peetakse esimest korda Tallinnas. Iludusvõistluse krooni ja lisaks sellele ka fotomodelli tiitli pälvis 30aastane kahe poja ema − vanem poeg 9aastane ja noorem alles aastaseks saamas − Marina Davidenko Jõhvist.

Palju õnne võidu puhul! Mitte kõigil ei õnnestu olla kahe lapse ema ja samas nii kaunis välja näha. Alustuseks küsin, miks teie vanem poeg Daniil, kes ühes teie perega samuti saalis viibis, pärast teie kroonimist nutma hakkas.

Autasustamine algas nominatsioonide võitjate väljakuulutamisega ning mind kui fotomodelli tiitli pälvinut kutsuti esimesena välja. Danja läks selle peale tujust ära, arvates, et ma sain viimase koha, kuna mind autasustati kõige esimesena. Kui mind lõpuks konkursi võitjaks kuulutati ja mulle teine kroon pähe pandi, siis nuttis ta juba rõõmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles