Mopeedijuht sai liikluses viga

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

9. septembril kella 13.47 ajal sooritas 29aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval mopeediga CPI Oliver City möödasõitu sõiduautost Hyundai Tucson, mida juhtis 71aastane mees, ning riivas sõiduauto külge. Autoga kokkupuute tagajärjel sõitis mopeedijuht vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise sõiduautoga Hyundai Tucson, mida juhtis 47aastane mees. Mopeedijuht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eakas mees ründas abikaasat

9. septembril teatati politseile, et Narva-Jõesuu aiandusühistus lõi 78aastane mees oma abikaasat. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Poeg varastas ema auto

10. septembril alustati Narva politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selle kohta, et 61aastase naise poeg varastas emale kuulunud sõiduauto. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 3000 eurot. 

Naiselööja peeti kinni 

10. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lehola tänava korteris lõi 49aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei uurib võõra pildi kasutamist

10. septembril alustati Jõhvi politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selle kohta, et kaebaja teadmata on kasutatud tema pilti ja telefoninumbrit ühes portaalis.

Vargapaar nabiti poes kinni

10. septembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil asuvast kauplusest varastasid 30aastane mees ja 26aastane naine kaupa. Poe turvatöötaja pidas nad kinni ning andis üle politseile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles