Ilusalongist viidi noorendusaparaat

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

25. septembril teatati politseile, et ajavahemikus 24. kuni 25. septembrini varastati Kohtla-Järvel asuvast ilusalongist näonaha hoolduseks ja noorendamiseks mõeldud mesoteraapiaaparaat, näo- ja juustehoolduse kosmeetikat, sularaha ning muid esemeid, millega tekitati kahju ligi 700 eurot. 

Kohtla-Järvel lasti relva moodi asjast

27. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel tegi 40aastane mees ühe lasu relvataolisest esemest. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Mehelt rööviti jalatsid

25. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava promenaadil löödi meest ja võeti talt jalanõud ära. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Nooruk lõi täisealist meest 

26. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Rahu tänava maja juures lõi 16aastane noormees 22aastast meest, tekitades talle kehavigastusi. Politsei pidas 16aastase nooruki kahtlustatavana kinni.

Naine ründas naist

27. septembril teatati politseile, et Narvas Viinamarja tänava maja juures lõi 57aastane naine teist naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Noor mees lõi ema

27. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris lõi 23aastane mees peretüli käigus oma ema, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alutagusel varastati ATV 

25. septembril teatati politseile, et Alutaguse vallas Rausvere külas varastati ATV, millega tekitati kahju ligi 9000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus raudteel

25. septembril tuli politseile teade, et ajavahemikus 24. kuni 25. septembrini varastati Lüganuse vallas Püssi linnas raudteetalad ja liiprid, millega tekitati kahju ligi 1932 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles