Ida-Virumaal tuli juurde kaks uut koroonakollet

Põhjarannik
Copy
Sillamäe vanalinna kool
Sillamäe vanalinna kool Foto: Erakogu

Viimase ööpäevaga tuli Ida-Virumaal juurde veel kaks koroonaviiruse kollet, uusi haigusjuhtumeid tuvastasid laborid 13.

Üks neist on Sillamäe Vanalinna kooli kolle, millega on seotud kuus inimest, ja teine meelelahutusasutuse kolle, millega on seotud üheksa Kohtla-Järve ja Sillamäe haigusjuhtu.

Kokku on Ida-Virumaal 12 kollet, millest suurima, tutvuskonna koldega on seotud 30 haigestunut. Kohtla-Järve töökoha koldega on seotud seitse, esimese Sillamäe töökoha koldega 14 ja teise Sillamäe töökoha koldega üheksa inimest. Tammiku põhikooli koldega on seotud 12, Kohtla-Järve Kesklinna põhikooli koldega seitse, teise Ida-Virumaa pereliikmete ja tuttavate koldega seitse ja Kohtla-Järve sünnipäeva koldega viis haigusjuhtu. Jõhvi gümnaasiumi koldega on seotud seitse ja Jõhvi hooldekeskuse koldega kuus haigestunut (viis klienti ja üks töötaja).

Viimase ööpäeva jooksul lisandunud 13st Ida-Virumaa uuest haigusjuhtumist neli on seotud nakatumisega pereringis, viiel juhul nakatus inimene tööl olles: neljal juhul koolis ning ühel juhul hooldekodus töötades. Kolmel juhul saadi nakkus tuttavalt. Ühe juhtumi asjaolud on täpsustamisel.

Ida regionaalosakonna jälgimisel on üle 1000 inimese, kellest on haigestunud 192. Et osa varem haigestunuid tervenes, langes viimase 14 ööpäeva haigestumise määr 100 000 elaniku kohta Ida-Virumaal rekordiliselt näitajalt 149,0 tasemele 137,1. Eesti keskmine on 51,6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles