Kohtla-Järvel vigastati meest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

15. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Puru tee korteris lõi 39aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Narvas kaks laenuohvrit 

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas võeti 70aastase mehe nimele ilma tema nõusolekuta 5500 euro ulatuses laenu.

Samal päeval tuli teade, et Narvas võeti 43aastase naise nimele ilma tema nõusolekuta 4000 euro suurune laen.  

Abikaasat ähvardanu viidi politseisse

15. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel ähvardas 45aastane mees eramus oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Garaaživargused Jõhvis ja Toilas

15. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Narva maantee garaažist varastati akutrell, lihvimismasin, keevitusaparaat ja muid tööriistu. Vargusega tekitati kahju 1400 eurot.

Samal päeval tuli kaks garaaživarguse teadet Toilast. Ühest garaažist varastati rehve, kaks ketaslõikurit, autoakud ja värvipüstol, tekitades 1100 eurot kahju. Teisest garaažist viidi aga torude kinnitused ja muid esemeid. Esialgne kahju on umbes 330 eurot.

Alkoholivargused poodides  

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas Fama tänava kaupluses möödus 38aastane mees kassadest alkohoolse joogi eest tasumata. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Samal päeval tuli teade, et Jõhvi Narva maantee kauplusest varastati alkohoolseid jooke. Esialgne kahju on umbes 123 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles