Õppesõiduautole sõideti sisse

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

2. novembril kell 12.53 sõitis 56aastane naine Narvas Tallinna maantee 63 juures sõiduautoga Honda Civic tagant otsa sõiduautole Toyota Yaris, millega õppesõitu teinud 36aastane naine oli peatunud, et teed anda peatusest väljunud bussile. Toyotas viibinud instruktor, 56aastane naine toimetati Narva haiglasse kontrolli. 

Autodest varastati tööriistu 

2. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskalleele pargitud autol lõhuti klaas ja varastati tööriistad. Kuriteoga tekitati kahju ligikaudu 300 eurot.

Samal päeval tuli teade, et Kohtla-Järvel Põhja alleele pargitud autol lõhuti klaas ning varastati tööriistad. Tekitatud kahju on umbes 700 eurot.

Autolt viidi tuled

2. novembril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et ajavahemikus 25.-26. oktoobrini varastati Narvas Rahu tänavale pargitud auto LED-lisatuled maksumusega 600 eurot.

Lõi endist elukaaslast 

3. novembril teatati politseile, et 26. oktoobril lõi 36aastane mees Narvas Lavretsovi tänava hoones oma endist elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Varas tuli rõdu kaudu

3. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel tungiti rõduukse kaudu L. Koidula tänava korterisse ning varastati televiisor Samsung ja sülearvuti Lenovo. Tekitatud kahju on ligi 1100 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles