N&V võitis Jõhvi tänavate remondihanke üliodava hinnapakkumisega

Erik Gamzejev
Copy
Kõige rohkem peaks paranema olukord Tammsaare tänaval, kus on kavas remontida 600 meetri pikkuselt kahe meetri laiust kõnniteed ning enam kui 1800 ruutmeetri ulatuses sõiduteed.
Kõige rohkem peaks paranema olukord Tammsaare tänaval, kus on kavas remontida 600 meetri pikkuselt kahe meetri laiust kõnniteed ning enam kui 1800 ruutmeetri ulatuses sõiduteed. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi võimuliidu ühe liidri, ärimees Nikolai Ossipenko perekonnale kuuluv firma N&V võitis Jõhvi tänavate remondihanke poole odavama hinnaga, kui vallavalitsus oli arvestanud. 

Hange hõlmas seitsme Jõhvi linnas ja kahe Kose külas asuva tänavalõigu, Tammsaare tänava kõnnitee ja Hariduse 7 asuva spordiplatsi remonti. Tööde kogumahu pindala ulatub 11 390 ruutmeetrini. Enamikul puhkudel tuleb olemasolev teekate eemaldada ja paigaldada uus 5 sentimeetri paksune asfaldikiht. 

Hanget välja kuulutades eeldas vallavalitsus, et selle maksumus on suurusjärgus 260 000 eurot. Hinnapakkumise esitas üheksa firmat, millest vaid ühe oma ületas seda piiri. N&V pakkumine oli aga sellest koguni poole võrra odavam, veidi üle 130 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles