Maxima vahetas Narvas ühe töötaja nakatumise tõttu kogu poe personali välja

Põhjarannik
Copy
Maxima XX kauplus. Pilt on illustreeriv.
Maxima XX kauplus. Pilt on illustreeriv. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Maxima vahetas seoses ühe töötaja nakatumisega koroonaviirusesse Narva Kreenholmi tänaval asuvas XX poes ajutiselt välja kõik 40 töötajat.

Maxima Eesti personalijuhi Lea Kimberi sõnul olid nakatunud töötajaga lähikontaktis osad kolleegid. 

Ohutuse kaalutlustel suunas Maxima kõik selle kaupluse 40 töötajat eneseisolatsiooni ja koroonatesti tegema. "Öösel kauplus desinfitseeriti põhjalikult ning järgmisel päeval võttis kaupluse töö üle uus meeskond," teatas Kimber. 

Uued töötajad tulid teistest Narvas ja mujal Eestis asuvatest Maxima kauplustest. 

Laupäeval kehtima hakanud piirangute kohaselt on Maxima kõikides oma poodides vastavalt nende suurusele välja arvutanud ühel hetkel müügisaalis viibida tohtivate inimeste maksimaalse arvu, mille kohta on teade paigaldatud kaupluste ustele. 

Lisaks on poodides tavapärase olukorraga võrreldes ka vähem ostukorve ja -kärusid. See osutab Kimberi sõnul ostjatele, kui palju hetkel veel  vaba ruumi  poes on.

Ta kinnitas, et kauplustes jälgitakse rangelt ka maskide kandmise kohustuse täitmist.

2+2 reegli ja maksimaalset lubatud külastajate arvu poes jälgivad kaupluste turvatöötajad.  "Juhul kui ostukärud ja -korvid on otsakorral, annab see ka turvatöötajale märku suuremast külastajate arvust ning nad paluvad uutel klientidel oodata, kuniks vajalik hulk ostjaid on poest lahkunud. Vajadusel sulgeme hetkeks kaupluse uksed olukorra normaliseerumiseni," teatas Kimber. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles