Narvas jäi mees auto alla

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

7. detsembril kella 11 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas A. Puškini tn 12 juures, kus mööda A. Puškini alleed liikunud jalgrattur, 50aastane naine sõitis otsa 70aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse.

Last löönud ema viidi politseisse 

7. detsembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänava korteris lõi 30aastane naine oma alaealist tütart. Politsei pidas 30aastase naise kahtlustatavana kinni.

Lükkas naist ja sattus kongi

7. detsembril teatati politseile, et Lüganuse valla eramus tõukas 34aastane mees oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Majast viidi sularaha

7. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et Sillamäel varastati V. Tškalovi tänava hoonest sularaha. Kahju on 1000 eurot.  

"Investeeris" 16 000 eurot kelmusesse  

7. detsembril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 49aastasele naisele pakuti võimalust kaubelda finantsturgudel maakleri vahendusel ja teenida seeläbi suurt kasumit. Selle tarbeks võimaldas naine kaugjuurdepääsu oma arvutile programmi AnyDesk vahendusel ja tegi oma pangakontolt makseid ühtekokku enam kui 16 600 euro väärtuses. Kui naine soovis oma väidetavalt teenitud kasumist osa välja võtta, siis seda ei võimaldatud, ning kui väidetav kasum ühel hetkel haihtus, siis mõistis naine, et tegemist on kelmusega ja pöördus politseisse.

Narva politseijaoskonna eriasjade uurija Žanna Tihhomirova tuletas meelde, et enne investeerimisotsuse tegemist peab veenduma, et kauplemisplatvorm on usaldusväärne ja selle tegevus on seaduslik. "Ärge edastage võõrastele andmeid oma ID-kaardist, PIN-koodidest, infot muudest isikut tõendavatest dokumentidest ja fotosid krediitkaardist. Vältige programmide TeamViewer või AnyDesk allalaadimist oma arvutisse tundmatu inimese palvel. Kui näete oma kontol kahtlast rahaülekannet, andke sellest viivitamatult teada pangale ja politseile," soovitas Tihhomirova.

Naine ja laps varastasid alkoholi

8. detsembril teatati politseile, et Narvas Fama tänava kauplusest varastas 36aastane naine alkoholi. Kaupluse turvatöötaja pidas naise kinni ning andis üle politseile.

Samal päeval tuli teade, et Narvas Pähklimäe tänava kauplusest varastas 17aastane noormees alkoholi. Kahju on ligikaudu 15 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles