Narvas ründas naine meest noaga

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

10. detsembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris ründas 47aastane naine tuttavat meest noaga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Poeg lõi ema 

9. detsembril sai politsei väljakutse Sillamäele J. Gagarini maja korterisse, kus 21aastane poeg lõi oma ema. Politsei pidas noormehe kahtlustatavana kinni.

Kelmid jätkavad kergeusklike petmist

9. detsembril alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selle kohta, et 2. detsembril end Swedbanki töötajatena esitlenud inimesed petsid 50aastaselt mehelt välja 310 eurot.

Samal päeval teatati Narva politseijaoskonnale, et oktoobri- ja novembrikuu vältel peteti 66aastaselt naiselt investeerimise ettekäändel välja ligi 21 000 eurot.

Politsei tuletab meelde, et enne investeerimisotsuse tegemist peab veenduma, et kauplemisplatvorm on usaldusväärne ja selle tegevus seaduslik. Ärge edastage võõrastele oma ID-kaardi ja PIN-koodide andmeid, infot muude isikut tõendavate dokumentide kohta ning fotosid krediitkaardist. Vältige programmide TeamViewer või AnyDesk allalaadimist oma arvutisse tundmatute inimeste palvel. Kui näete oma kontol kahtlast rahaülekannet, andke sellest viivitamatult teada pangale ja politseile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles