Sõidukist väljunud naine jäi sama auto alla

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

26. detsembril kell 14.50 kukkus 23aastane naine Toila vallas Ontika külas Tallinna-Narva maantee 155. kilomeetril, kui oli väljunud 48aastase mehe juhitud sõiduautost Volkswagen Touareg. Naise jalg jäi liikuma hakanud sõiduki ratta alla. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Klient hakkas taksos märatsema

24. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Estonia puiesteel ähvardas taksoteenust kasutanud klient taksojuhti ning lõhkus taksos asuva turvapiirde.  

Noaga ähvardanu peeti kinni

24. detsembril pidas politsei Narvas Kangelaste prospekti korteris kahtlustatavana kinni 50aastase mehe, kes oli noaga ähvardanud oma elukaaslast.

Riideid ostnud naine sai petta

22. detsembril laekus Jõhvi politseijaoskonnale avaldus selle kohta, et 24. novembril kandis 57aastane naine raha naisterahvale, kes müüs läbi interneti sotsiaalmeedia konto riideid. Kannatanu pole kaupa kätte ega raha tagasi saanud. Tekitatud kahju on ligikaudu 135 eurot.

Laost viidi raha ja tööriistu

23. detsembril teatati politseile, et tundmatu kurjategija varastas Jõhvis Narva maanteel asuvast laohoonest sularaha ja tööriistu. Kahju on umbes 500 eurot.

Üürnik viis teleka

25. detsembril teatas 48aastane naine politseile, et tema üürile antud Kohtla-Järve Kalevi tänava korterist varastati televiisor. Tekitatud kahju on ligikaudu 380 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles