ATV sõitis vastu posti

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

11. jaanuaril kella 15.20 ajal kaotas 26aastane mees Kohtla-Järve Sompa linnaosas Kelluka 5b asuva maja juures libedal teel kontrolli ratasmaastikusõiduki (ATV) Honda TRX 700 üle ning sõitis teelt välja vastu posti. Mees toimetati Ida-Viru keskhaiglasse tervisekontrolli.

Vöötrajal jäi naine auto alla

11. jaanuaril kella 16.30 ajal sõitis 50aastane mees Jõhvis Uus tn 4 asuva maja juures sõiduautoga Honda CR-V otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 36aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse tervisekontrolli.

Kelm meelitas mehelt välja suure summa 

11. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 53aastane mees sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul oli meha pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu firma pangakontolt ligikaudu 24 400 eurot.

Kontolt kadus üle 8000 euro

11. jaanuaril laekus Narva politseijaoskonda avaldus, et 55aastase mehe pangakontolt tehti rahaülekandeid teisele kontole ilma omaniku loata. Kahju on ligikaudu 8500 eurot.

Narva jõest leiti tundmatu uppunu

Mullu 22. detsembril kella 18.20 paiku avastati Narvas Tolli ja Jõe tänava ristmiku juures Narva jõest eaka naise surnukeha. Esialgsetel andmetel põhjustas surma uppumine.Hinnanguliselt võib naine olla 60aastane. Ta on 185 cm pikk ning tal on hallid õlgadeni juuksed. Seljas kandis naine pruuni jopet, jalas olid tumedad püksid ja tumedad heleda tallaga saapad ning kaelas kirju sall. Dokumente või teisi isiklikke esemeid naise juurest ei leitud.

Politsei on püüdnud ühes koostööpartneritega selgitada, kellega võiks tegu olla, ent seni tulutult. Politsei palub inimestel, kes on naise kirjelduse järgi tuvastanud või tunnevad ära tema riided, võtta ühendust politseiga telefonil 357 6147 või e-posti teel aleksandr.kornejev@politsei.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles