Ida-Viru aasta tegija tiitli pälvis Ailar Holzmann

Põhjarannik
Copy
Ida-Virumaa aasta tegija 2020 on Ida päästekeskuse juht Ailar Holzman
Ida-Virumaa aasta tegija 2020 on Ida päästekeskuse juht Ailar Holzman Foto: Ida päästekeskus

Ida-Virumaa 2020. aasta tegija tiitli pälvis Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann. 

Viimased 15 aastat Ida päästekeskust juhtiv Holzmann on olnud alates eelmisest kevadest ka eriolukorra kohapealne juht.

Ida-Virumaa omavalitsuste liidu esimees Eve East märkis, et Holzmann on olnud võimekas meeskonnamängija, kes ei ole ise väga palju esiplaanil, kuid kes on kriisiolukorras korraldanud tõhusalt kohalike omavalitsuste koostööd riigiasutustega. "Kogu meie piirkonna koroonakriisi juhtimise niidistik koondus Ailar Holzmanni kätte. Ja see õigustas end igati," kinnitas ta. 

Aasta tegija nominentideks olid sel aastal Tallinna tervishoiu kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksus, mille õppurid ja õpetajad läksid kriisi ajal vabatahtlikult tööle haiglatesse ja hooldekodudesse, ning sihtasutuse Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus juhatuse liige Teet Kuusmik, kes on juhtinud maakonna tööstusparkide arendamist. 

Ida-Virumaa teenetemärgi pälvisid sel aastal Teet Kuusmik ja terviseameti Ida regionaalosakonna juhataja Marje Muusikus. Kuusmikku tunnustatakse selle eest, et ta on investeeringute toomisel muutnud Ida-Virumaa positiivseks kaubamärgiks. Marje Muusikus pälvis teenetemärgi panuse eest koroonaviiruse tõkestamisel Ida-Virumaal. 

Ida-Viru maakonna tänukirjadega autasustatakse Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektorit Ülle Ernitsat panustamise eest Ida-Virumaa tervishoiusüsteemi ja Sillamäe ettevõtjat Vanuš Karapetjani, kelle juhtimisel hakkas AS Esfil Tehno tootma kaitsemaske ja respiraatoreid ning lõi selleks uusi töökohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles