POLITSEI ⟩ Vägivaldne poeg viidi politseisse

Põhjarannik
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

7. juunil lõi 32aastane mees Narvas Rahu tänava maja juures oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Kohtla-Järvel rünnati naist

7. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee korteris ründas 48aastane mees talle tuttavat naist, kes sai viga.

Ärandati kallis tsikkel

7. juunil tuli teade, et Kiviõlis on varastatud maja hoovist mootorrattas Kawasaki. Kahju on umbes 8500 eurot.

Lootis saada krüptoraha, aga sai petta

Narvast tuli teade selle kohta, et 33aastane naine registreeris konto krüptoraha kauplemisplatvormil, mille järel võttis temaga ühendust mees, kes palus registreerimise lõpuleviimiseks näidata oma ID-kaarti, mida naine ka tegi. Seejärel palus mees kanda raha üle kauplemise alustamiseks. Naine tegi ülekande, kuid muutis siis meelt ja palus mehel raha tagasi saata, mida aga too ei teinud. Siis mõistis naine, et tegu on kelmiga, ja pöördus politseisse. Kahju on 550 eurot.

Tööotsija sattus kelmi küüsi

Jõhvi politseijaoskond alustas uurimist juhtumi kohta, kus 27aastasele naisele pakuti kaugtööd, ent töö saamiseks pidi naine ütlema oma isikukoodi, panga kasutajanime ning Smart-ID parooli. Pärast andmete edastamist avastas naine, et tema pangakontolt kanti teisele kontole 425 eurot.

Autode kokkupõrkes sai mees viga

8. juuni pärastlõunal ei andnud sõiduautot Honda CR-V juhtinud 79aastane mees Narva-Jõesuus Tallinna−Narva maantee ja Narva−Narva-Jõesuu−Hiiemetsa tee ristmikul teed peateel liikunud sõiduautole Subaru Outback, mida juhtis 70aastane mees. Subaru juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Kaks tütarlast jäi vöötrajal auto alla

8. juunil kella nelja ajal pärastlõunal sõitis 36aastane mees Narvas Kreenholmi tn 3 juures sõiduautoga Honda Civic otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 16- ja 17aastasele neiule. 16aastane tütarlaps toimetati Narva haiglasse ja 17aastane neiu Ida-Viru keskhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles