POLITSEI ⟩ Naine virutas elukaaslasele pudeliga

Põhjarannik
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

9. juunil teatati politseile, et Jõhvis lõi ühes eramus 37aastane naine pudeliga oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Naine loovutas kelmile suure summa

9. juunil alustas Narva politseijaoskond kriminaalmenetlust selle kohta, et Narvas elava naisega võttis ühendust mees, kes pakkus teenida raha börsil. Selleks laadis naine oma mobiilseadmesse tarkvara "Anydesk", misjärel tegi naine väidetava finantskonsultandi juhendamisel ülekandeid teistele kontodele. Mingil hetkel tahtis naine teenitud kasumit saada, kuid seda talle ei võimaldatud. Kannatanu mõistis, et on sattunud kelmuse ohvriks, ja pöördus politseisse. Kahju on umbes 22 190 eurot.

Kelmid kasutasid inimese andmeid laenu võtuks

9. juunil alustas politsei uurimist juhtumi kohta, kus Jõhvis kasutati 54aastase mehe isikuandmeid ilma tema nõusolekuta laenu võtmiseks ja ostu tegemiseks. Kahju on umbes 2424 eurot.

Jõhvis sai avariis juht viga

10. juunil kell 20.19 ei andnud Jõhvi linnas Jaama ja Rakvere tänava ristmikul kaubikut Peugeot Boxer juhtinud 55aastane mees teed peateel liikunud bussile Scania K114, mida juhtis 56aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sai Peugeot juht viga ning toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Ehitusobjektilt varastati kallis seade

10. juunil alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selle kohta, et Kohtla-Järvel varastati ehitusobjektilt kaablilokaator koos vastuvõtjaga. Kahju on 2500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles