JUHTKIRI ⟩ Uue koalitsiooni suurim võimalus

Põhjarannik
Copy
Jõhvi praeguse uue koalitsiooni koosseisu kuulub Martin Repinski, kes omal ajal vallavanemana poliitilised vallandamised asutustes käima lükkas.
Jõhvi praeguse uue koalitsiooni koosseisu kuulub Martin Repinski, kes omal ajal vallavanemana poliitilised vallandamised asutustes käima lükkas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi võimupööre on sel korral võtnud kohati eriti jaburaid pöördeid ning kõlamas on arvamusi, et vallas on praegu kaksikvõim. Ehk võimust ilmajäänud kinnitavad, et võim võeti üle ebaseaduslikult, võimu juurde pääsenud aga leiavad, et kõik on õige, sest volikogu enamuse tahe on ülim.

Tänasest Põhjarannikust saate lugeda, mida arvas kohus aasta tagasi aset leidnud olukorra kohta, kus toona tagandatud volikogu esimees Eduard East pidas enda mahavõtmist ja volikogu istungi korraldamist samuti ebaseaduslikuks ja läks sellega kohtusse.

Saate lugeda sellestki, mis juhtus pärast seda, kui uus vallavalitsus vahetas välja Jõhvi hooldekeskuse nõukogu (keskuse juhi Arthur Sepperni versiooni juhtunust lugege kõrvalasuvast arvamusest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles