Tige mees suunas puusaagija poole relvatoru

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

65aastane purjus mees, kellele ei meeldinud, et esmaspäeval Narvas tema maja juures puid saeti, asus relvataolise esemega sihtima tõstukil saega tööd teinud inimest. Juhtumis keegi kannatada ei saanud, politsei pidas ähvardaja kinni.

Tuttava korterisse tunginud mees lahkus telefoni ja lõhnaõliga

60aastane Kohtla-Järve mees teatas esmaspäeval politseile, et tema korterisse tungis vastu tema tahtmist tuttav mees, kes krabas sealt kaasa telefoni, laadija ja lõhnaõli.

Mees loovutas kelmile 6000 eurot

Narvas elav mees jäi ilma 6000 eurost, kui jäi uskuma tundmatu helistaja juttu. Tundmatu nimetas end pangatöötajaks ning küsis talt internetipanka ligipääsu parooli, et peatada väidetavad kahtlased tehingud tema pangakontol. Tegelik "kahtlane tehing" leidis aset aga kohe pärast seda, kui mees oli kelmi oma kontole ligi lasknud.

Beebikiik jäi müümata, aga kontolt kadus raha

Internetiportaali kaudu beebikiike müüa üritanud 23aastane mees jäi ise 284 eurost ilma, sest sattus kelmist libostja otsa. Kelmil õnnestus teda veenda, et teisti ei ole kiige eest võimalik maksta, kui müüja peab avama talle saadetud lingi ning sisestama netipanga kasutajatunnuse, isikukoodi ja pangakaardi andmed.

Paadijuht sai Venemaa vetes käigu eest trahvi

Eesti kodanikust paadijuht, kes esmaspäeval koos kaaslasega Narva jõel Vasknarva juures Venemaa vetesse sattus, sai tagasi tulles ebaseadusliku piiriületuse eest 200 eurot trahvi.

Naabrite tülis sai naine vigastada

Teisipäeval Kohtla-Järvel Outokumpu tänava kortermajas puhkenud naabrite tülis sai vigastada 28aastane naine.

Varas viis kontorist kohvimasina

Narvas tungis varas akna kaudu Tallinna maanteel asuva ettevõtte ruumidesse ja võttis sealt kaasa 500 eurot väärt kohvimasina.

Tuttav võttis ära väikelaeva

Politsei sai teisipäeval 68aastaselt mehelt teate, et talle tuttav inimene omastas temale kuuluva väikelaeva. Kahju suurus on 5000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles