POLITSEI ⟩ Naine lasi enda turjale võtta 42 000 euro suuruse laenu

Põhjarannik
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

11. augustil alustati kriminaalmenetlust selle kohta, et tänavu jaanuaris võttis Kiviõlis elava naisega ühendust mees, kes lubas naisel aidata tagasi saada tema investeeringud.

Kelm palus naisel oma nutiseadmesse paigaldada programmi AnyDesk, et ta saaks naise nimelt vajalikke tehinguid teha. Peale selle edastas naine mehele enda isiklikke andmeid.

Ajavahemikus 8. veebruarist kuni 2. augustini on naise teadmata tema nimele mitmetest firmadest laene võetud. Tekitatud kahju on ligikaudu 42 504 eurot.

Noor naine ründas pensionäri

11. augustil sai politsei väljakutse Narva Vestervalli tänavale, kus 38aastane naine lõi 73aastast naist. Politsei pidas noorema naise kahtlustatavana kinni.

Kuurist kadus murutraktor

11. augustil alustati kriminaalmenetlust selle kohta, et Jõhvi valla Kose küla kinnistu kuurist varastati murutraktor ja tööriistu. Esialgne kahju on 2880 eurot.

 

Noor naine jäi ilma kallist telefonist

Neljapäeval omastati Narvas Linda tänava maja juures 21aastase naise 1500 eurot väärt telefon iPhone XS Max.

Õe raviks mõeldud 9000 eurot läks kelmile

Tundmatu isik väitis sotsiaalmeedia kaudu 54aastasele narvalannale, et tema Ukrainas elava õe tervisega on halvasti ja tema raviks on vaja raha. Kelm veenis naist alates juunist võtma laene ja kandma raha talle. Kui naine neljapäeval politsei poole pöördus, oli ta kelmile loovutanud juba 8870 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles