Rattur sõitis autole otsa

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

21. septembri õhtul sõitis 17aastane noormees Jõhvi linnas Rakvere tänava 8. maja juures jalgrattaga külje pealt otsa sõiduautole Citroën C4, mida juhtis 53aastane naine. Citroëni juhil oli sõidueesõigus. Rattur toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Mees jooksis vastu auto külge

21. septembri hommikul ületas 73aastane mees Narvas Tiimanni tn 20 juures sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas ning jooksis vastu 46aastase naise juhitud sõiduauto Opel Zafira vasakpoolset külge. Jalakäija kukkus ning toimetati Narva haiglasse.

Meest rünnati hotellis

20. septembril sai politsei teate, et Narvas Puškini tänava hotellis ründas tundmatu meesterahvas 23aastast meest ja tekitas talle vigastusi.

Investeerisid kelmusesse

Lüganuse vallas elav 60aastane mees teatas politseile, et on viimase aasta jooksul investeerimise eesmärgil teinud ülekandeid firma Trust Group International kontole ning saanud petta. Kahju on kokku ligi 14 000 eurot.

65aastane Narvas elav mees teatas, et tegi ajavahemikus 14.-16. septembrini tundmatu inimese palvel investeerimise eesmärgil ülekandeid võõrale pangakontole. Kahju on kokku ligikaudu 17 019 eurot.

Pangakelmid tegutsevad endist viisi

Kohtla-Järvel elav 62aastane naine teatas politseile, et ajavahemikul 6.-13. septembrini paluti tal mitmetel ettekäänetel teha Western Unioni kaudu ülekanne Ukrainasse. Kahju on kokku 200 eurot.

17. septembril sai politsei teate, et 16. septembril oli Narvas elavale 66aastasele naisele helistanud inimene, kes tutvustas end Swedbanki töötajana ja palus avaldajal kinnitada Mobiil-ID abil talle edastatud koodid. Pärast seda kadus naise kontolt 1850 eurot.

Kauplusevargus Kohtla-Järvel

17. septembril sai politsei teate, et Kohtla-Järve toidukauplusest varastati erisuguseid tooteid. Kahju on kokku ligikaudu 147 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles