TÄNAVAKÜSITLUS ⟩ Millise kandidaadi poolt te kohaliku volikogu valimistel hääletate?

Põhjarannik
Copy
Foto: Riigikogu

Kohaliku omavalitsuse volikogu valimiste nädal algab esmaspäeval 11. oktoobril, koosneb kuuest eelhääletamise päevast ning lõpeb pühapäeval, valimispäeval 17. oktoobril 2021. aastal.

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Viktor Sadovnikov, pensionär:

Tahaks, et ta suudaks linna ja inimeste heaks tõepoolest midagi ära teha. Et tema teod oleksid nähtavad.

Foto: Peeter Lilleväli

Natalja Mihhaltšuk, puhastusfirma töötaja:

Mina elan Tsentraali vastas. Ostsin siia korteri, kui kaubanduskeskuse asemel veel teater oli ja aknast avanes vaade haljasalale. Nüüd aga "imetlen" ma oma aknast kaupluse prügikonteinereid − olen sunnitud iga päev vahtima, kuidas tuul konteinerist prügi laiali lennutab. Sodi lendab näkku, riietele... Varem kogunesid siin ka kodutud, kuid enne eelmisi riigikogu valimisi pöördusin ma Repinski poole ning paari päeva pärast tuli nendele kogunemistele lõpp. Kaubanduskeskust ehitades lubati, et sinna pannakse sein ette, et seda prügimäge inimeste silme eest varjata. Ootame senimaani. Kolm aastat pidasin vallaametnikega kirjavahetust, kuid muutunud ei ole midagi. Seetõttu on minu meelest hea iga kandidaat, kes selle laga ära koristab või kinni katab.

Foto: Peeter Lilleväli

Rena Bõkova, muusikaõpetaja:

Hääletan ausa inimese poolt, kes ei aja taga mingeid isiklikke ambitsioone, vaid tahab inimeste heaks tõepoolest midagi ära teha, et nad saaksid senisest paremat elu elada. Saadikul ei tohiks olla isiklikke eelistusi, ta peab oma prioriteedid paika seadma valijate huvidest lähtudes. Midagi konkreetset ei ole ma veel otsustanud, uurin hoolikalt nimekirju − olen kindel, et neis on väärilisi inimesi. Ka minu kolleegid kandideerivad.

Foto: Peeter Lilleväli

Viljo Kaurla, tööline:

Mina valimas ei käi, sest ei ole selliseid inimesi, keda ma olen valmis uskuma. Vihma käest räästa alla ronida − mis mõtet sel on? Kõigil, kes valimistel kandideerivad, on isiklikud ambitsioonid.

Foto: Peeter Lilleväli

Villu Pung, pensionär:

Vaatan nimekirjade esinumbreid ning võrdlen, mida ma neist tean, kes mida lubab jne. Minu valikut mõjutab ka see, keda neist ma isiklikult tunnen, kuid põhilised on siiski nende senised teod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles