SISUTURUNDUS ⟩ Konteinereid tootvas osaühingus Birger on nüüdisaegsed töötingimused, tänapäevane töökeskkond ja sotsiaalsed garantiid

Copy
OÜ Birger personalijuht Anton Dijev kinnitab, et nende ettevõttel on tööotsijaile alati midagi pakkuda.
OÜ Birger personalijuht Anton Dijev kinnitab, et nende ettevõttel on tööotsijaile alati midagi pakkuda. Foto: Birger OÜ

‎1999. aastast Eestis tegutsev konteineritootja OÜ Birger kasvatab tootmistempot ning rõõmustab alati uute töötajate üle, pakkudes neile mitmesuguseid tegevusvõimalusi. ‎

Avinurmes paiknev ettevõte võtab enda alla kümne hektari suuruse ala ning toodab mitmesugustel eesmärkidel kasutatavaid suuregabariidilisi konteinereid: olmekonteineritest tööstuskonteineriteni. Suurem osa toodangust eksporditakse Skandinaaviasse.‎

‎OÜ Birger personalijuht Anton Dijev sõnas, et praegu on nende ettevõttes tööl üle 200 spetsialisti, ent kuna tootmine laieneb, vajavad nad pidevalt uusi töökäsi.

"Ootame keevitajaid, maalreid, liivapritsijaid, lukkseppi ning inimesi, kes oskavad töötada painutusmasina ja giljotiiniga. Praegu on meil kuni 15 vaba töökohta, kuid liikumine toimub pidevalt, seetõttu on meil kohusetundlikule tööotsijale peaaegu alati midagi pakkuda. Omalt poolt pakume tasuta transporti Narvast, Jõhvist, Kohtla-Järvelt ja Peipsi kandist."

OÜ Birger

* Maetsma küla, Mustvee vald, 42112 Jõgevamaa

* Tel +372 5565 1293

* E-post personal@birger.ee

* www.birger.ee

Tulevasel töötajal peaks olema kogemus mingis kindlas valdkonnas, näiteks keevitaja peaks olema töötanud oma erialal vähemalt aasta aega ning omama MIG-, MAG-keevituse ja gaaslõikuse oskusi. Hea oleks, kui tööle kandideerijal oleksid eurosertifikaat ja juhiluba.

Tööotsija puhul on olulised hea füüsiline vorm, kohusetundlikkus ning soov end täiustada ja õppida. Pakume väljaõpet ning ümber- või täiendusõppe võimalusi: OÜ Birger on huvitatud oma töötajate teadmiste ja oskuste suurendamisest ning on valmis neid seejuures toetama. Vajaduse korral annab ettevõte ka võimaluse ja aja kohanemiseks ning oma oskuste taastamiseks, näiteks kui inimene ei ole pikka aega oma erialal töötanud.

Ettevõttes pööratakse suurt tähelepanu ohutustehnikale ja töötajate tervisele. Kõik töötajad varustatakse tööriiete ja -vahenditega. Olemas on söögiruum ja puhketuba. Kõigil töötajatel on tööandja ravikindlustus.

Igakuine töötasu on olenevalt ametist 1200-2300 eurot ja rohkem. Osal tootmisliinidel käib töö vahetustes ning mõningad operatsioonid on tükitöö, mille eest makstakse töötulemuste alusel. Aktiivselt toimib boonussüsteem.

Anton Dijev on veendunud, et OÜs Birger jagub tööd ka tulevikus, sest ettevõte areneb ja silmas peetakse pikka perspektiivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles