Kuidas pääseb haige arsti juurde ja ratastoolis memm lapselapse sünnipäevale?

Copy
Aleksandr Borissenko sõnul on kõik nende firma sõidukid varustatud meditsiiniinventari ja -seadmetega, et patsientide transportimine võimalikult mugavaks muuta.
Aleksandr Borissenko sõnul on kõik nende firma sõidukid varustatud meditsiiniinventari ja -seadmetega, et patsientide transportimine võimalikult mugavaks muuta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

2006. aastal tegevust alustanud firma Med.Transport masinad läbivad päevas sadu kilomeetreid, nende teenused on nõutud ja telefon peaaegu alati kättesaadav. Firma suured ja tugevad töölised toimetavad abivajaja nõutud sihtkohta, vahemaast olenemata.

On kolmapäeva varahommik. Firma Med.Transport juht Aleksandr Borissenko ja tema abiline Andrei sõidavad Kohtla-Järvele Karl Lutsu tänavale, kust tuleb voodihaige meesterahvas haiglasse protseduuridele toimetada ja hiljem sealt koju tagasi tuua.

Seni kui talle haiglas protseduure tehakse, jõuavad mehed ära käia Katasel ja tuua sealt Kohtla-Järvele ratastoolis naisterahva. "Ärge muretsege: jõuame kohale kokkulepitud ajaks," kinnitab Borissenko naise telefonikõnele vastates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles