NÄDALA KUJU ⟩ Tarmo Tohver

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Põhjaranniku selle rubriigi kangelaseks oli Tarmo Tohver viimati üle 12 aasta tagasi. Eesti Põlevkivi tootmis- ja tehnikaosakonna projektijuhina oli ta tollal käima tõmmanud aherainest killustiku tootmise kompleksi. See oli tol ajal üks esimesi suurema mahuga näiteid tänapäeval üha suuremaks moesõnaks muutuvast ringmajandusest.

Põlevkivitööstuse dünastiast pärinev Tohver ongi valdava osa oma tööaastatest olnud seotud selle majandusharuga. Seetõttu võis olla ka mõnevõrra üllatav, et kolm aastat tagasi sai temast Ida-Viru keskhaigla haldusjuht ja nüüd sel nädalal juba kõige suurem pealik.

Ida-Viru keskhaigla on maakonnas üks suuremaid ja olulisemaid ning samas keerukamaid asutusi. Seal on üle tuhande töötaja. Sellelt haiglalt tahavad maakonna elanikud saada võimalikult kvaliteetset ravi. Seda olukorras, kus valitseb arstide puudus ja viimased poolteist aastat on suurt tähelepanu nõudnud võitlus koroonaviirusega.

Uute haiglahoonete rajamisel ja kogu selle majapidamise haldamisel on Tohvril olnud viimastel aastatel silmapaistev roll. Nüüd on aga ootused veelgi suuremad ja vastutus laiem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles