IDA-VIRU UUS SEIKLUS Kaevandusmuuseum viib nutimaailmast nõukaaega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Raamatupidaja Kadri Jalonen, kommutaatoritädi Rein Sikk ja valveinsener Margus Sameli on kõik ühe mehe eest väljas nagu ühes meeskonnamängus olema peab. Taamal mängujuht, kaevandusmuuseumi giid Jüri Sala.
Raamatupidaja Kadri Jalonen, kommutaatoritädi Rein Sikk ja valveinsener Margus Sameli on kõik ühe mehe eest väljas nagu ühes meeskonnamängus olema peab. Taamal mängujuht, kaevandusmuuseumi giid Jüri Sala. Foto: Mari Makarov / Ida-Viru turismiklaster

Kaevandusmuuseumi nutivaba seiklus kujutab endast otsingumängu, kus osalejad kehastuvad nõukaaegseteks kaevanduse töötajateks ja lahendavad üheskoos kadunud preemiaraha mõistatuse.

"Tere tulemast, kallid külastajad! Täna oleme teie endi soovil siia kogunenud selleks, et unustada ära nutimaailm. Tänapäeval rahvas muust ei mõtle kui ainult nutitelefonist. Nüüd teeme eksperimendi, kuidas oleks võimalik vähe aega ilma läbi ajada," ütleb kaevandusmuuseumi giidist mängujuht Jüri Sala ja korjab otsustavalt kokku telefonid, et kiusatus kellestki võitu ei saaks.

Rändame ajas tagasi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles