Eelmisel nädalal Jõhvi raamatukogus toimunud valimisdebatil osalesid Arvo Aller (EKRE), Oudekki Loone (Keskerakond), Evelyn Danilov (VL Jõhvikad), Allan Mänd (VL Ühtne Jõhvi), Vallo Reimaa (VL Ühiselt Jõhvi Eest) ja Maris Toomel (Reformierakond)
Eelmisel nädalal Jõhvi raamatukogus toimunud valimisdebatil osalesid Arvo Aller (EKRE), Oudekki Loone (Keskerakond), Evelyn Danilov (VL Jõhvikad), Allan Mänd (VL Ühtne Jõhvi), Vallo Reimaa (VL Ühiselt Jõhvi Eest) ja Maris Toomel (Reformierakond) Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Kuigi peaaegu kõik Jõhvi volikogusse pürgivad erakonnad ja valimisliidud lubavad stabiliseerida võimupöörete keerisesse sattunud võimu, on see võimalik vaid juhul, kui volikogus saavad selge ülekaalu jõud, kel on ühine arusaamine valitsemiskultuurist ja kes suudavad kokkulepetest kinni pidada.

Selleni jõudmine on keerukas. Uues volikogus ei kujune poliitiline killustatus väiksemaks kui senises. Oma esindajad saavad 21-kohalisse volikogusse ilmselt kuue valimisliidu või erakonna esindajad.

Kommentaarid
Copy