Järjekordne libapangatöötaja pettis raha välja

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Politseile teatati, et 2. detsembril helistas Narvas elavale 64aastasele mehele vene keelt kõnelev isik, kes tutvustas end Swedbanki töötajana ja palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel sisestada internetipanga paroolid, mida kannatanu ka tegi. Hiljem avastas mees, et tema nimele on vormistatud laen ja tema pangakontolt on tehtud ülekanded. Kahju on kokku 3878 eurot.

Mees ründas naabrit

Politseile teatati, et 4. detsembril lõi 65aastane mees Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Sõpruse tänava korteris oma 52aastast naabrimeest.

Pussitas venda

4. detsembril sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaosa Estonia puiestee korterisse, kus 58aastane mees lõi noaga oma 45aastast venda, kes sai viga. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Läks naabrinaisele kallale

4. detsembril lõi 63aastane naine Jõhvis Narva maantee korteris oma 56aastast naabrinaist. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Kallaletungi ohver viidi haiglasse

3. detsembril lõi 61aastast meest Kohtla-Järvel Uue tänava korteris tema tuttav. Meedikud viisid kannatanu haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluses.

Ähvardas naabrit

4. detsembril ähvardas 67aastane mees Narvas Daumani tänava korteris oma 62aastast naabrinaist füüsilise vägivallaga.

Letilt varastati 400 eurot

Politseile teatati, et 3. detsembril varastati Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänava toidupoes letilt sularaha. Kahju on 400 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles