KÜSITLUS ⟩ Mida ootate Kohtla-Järve uutelt linnajuhtidelt?

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve uus linnavalitsus: Riina Ivanova (Keskerakonna esindaja) − arenguteenistuse abilinnapea, Kristiine Agu (Keskerakonna esindaja) − haridus- ja kultuuriteenistuse abilinnapea, Toomas Nael (parteitu) - linnapea, Ljudmila Jantšenko (Keskerakonna esindaja) − finantsteenistuse abilinnapea, Evelyn Danilov (valimisliidu Progress esindaja) − sotsiaalteenistuse abilinnapea, Vitali Borodin (Reformierakonna esindaja) − majandusteenistuse abilinnapea.
Kohtla-Järve uus linnavalitsus: Riina Ivanova (Keskerakonna esindaja) − arenguteenistuse abilinnapea, Kristiine Agu (Keskerakonna esindaja) − haridus- ja kultuuriteenistuse abilinnapea, Toomas Nael (parteitu) - linnapea, Ljudmila Jantšenko (Keskerakonna esindaja) − finantsteenistuse abilinnapea, Evelyn Danilov (valimisliidu Progress esindaja) − sotsiaalteenistuse abilinnapea, Vitali Borodin (Reformierakonna esindaja) − majandusteenistuse abilinnapea. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sel kolmapäeval asus ametisse Kohtla-Järve uus linnavalitsus, mida juhib linnapea Toomas Nael. Mida ootavad uuelt linnavalitsuselt Kohtla-Järve elanikud?

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Lev Stolov, tööotsija:

Ei midagi head. Olen hariduselt ehitusinsener ning mul on projekteerijana suur kogemus. See, mida meil praegu tehakse, meeldib mulle, näiteks spordikompleks. Samas arvan, et vanade fondide ja ressursside raiskamine on täiesti põhjendamatu. Selle raha eest, nagu välja käidi, oleksin ma ehitanud poolteist korda rohkem ja parema kvaliteediga. Vaatasin pärast valimisi võimule tulnud inimeste programme − peamiselt diletandid, kel pole ei majandus- ega tehnikaharidust. Mina tean linnavalitsuses vaid üht asjalikku spetsialisti − see on arhitekt Rita Burenkova.

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ivan Mersalov, võtmete valmistaja:

Näen, et iga aastaga muutub linnas midagi paremuse poole: rajatakse objekte ja teid. Tore on arengul silma peal hoida ning tahaks, et see suund jätkuks.

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Juri Blinov, spordikeskuse direktori asetäitja:

Valimised on läbi, võimule jäid peaaegu kõik samad inimesed. Seetõttu arvan, et prioriteedidki jäävad endisteks. Kuna mulle on kõige lähedasem linna spordielu, siis rõõmustan kõigi uuenduste üle ning loodan, et linna juhtkonna seatud pikaajaliste eesmärkide elluviimine jätkub.

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Aleksandr Nonin, töötu:

Tahaks, et senisest rohkem tähelepanu pöörataks noortele ja linna heakorrastamisele. Kohtla-Järvel oleks väga vaja noortekeskust, kuhu lapsed ja noored saaksid tulla, selle asemel et tänavatel jõlkuda. Teid puhastatakse halvasti, eriti talvel − kõndida on võimatu.

Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Antonina Kurdina, pensionär:

Raske öelda. Võimule ei tulnud need inimesed, kelle poolt me hääletasime, seetõttu ei oota ma midagi. Otsustades selle töö järgi, mida needsamad ametnikud varem tegid, siis vaevalt midagi muutub. Kuid peab pingutama, et linn areneks ja noored siit ära ei läheks − sellest räägitakse küll kogu aeg, kuid mis sest tolku on...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles