NÄDALA KUJU ⟩ Martin Repinski

Põhjarannik
Copy
Martin Repinski oma uue Mercedesega.
Martin Repinski oma uue Mercedesega. Foto: Eero Vabamägi

Ida-Virumaalt riigikogusse valitud Martin Repinski on juba mitmeid nädalaid olnud Eesti avalikkuse tulipunktis sõnumiga, et parlamenditöö on igav, tasu kehv ja riigikogu istungite ajal ajab ta raha kokku hoopis pealinnas taksot sõites.

Kuulsusejanune taksojuht-poliitik uhkustab, et on taksoroolis 80 tundi nädalas ja teenib kuuga 6000 eurot.

Nõnda vilistab ta saadikutööle, mille eest talle maksumaksjad palka maksavad, aga ka tööajareeglitele ja sõitjate ohutusele. Kas tahaksite istuda sõidukisse, kui teaksite, et selle juht on roolis olnud juba 11 tundi ja nii seitse päeva järjest? Lisaks väidab ta, et teeb ikka natuke saadikutööd ka.

Repinski on ise aastaid otsinud tähelepanu küll kitsede, küll oma eraelu, küll muude skandaalidega. Et valijatel on sellest mõõt täis, näitasid veenvalt viimased kohalikud valimised, kus ta sai Keskerakonna esinumbrina vaid 46 häält.

Pärast seda ei paista kusagilt, et talle Ida-Viru teemad üldse korda läheksid. Selline käitumine kahjustab eelolevatel riigikogu valimistel oluliselt ka Keskerakonna väljavaateid Ida-Virumaal. Keskerakonna juhtidel tasub veenda teda pühenduma täielikult taksojuhi auväärt ametile ja vabastama koha parlamendis.

Nädala lõpus lubas Repinski, et enam ta istungite ajal taksot ei sõida. Sedagi tegi  ta alles erakonnajuhtide tungival pealekäimisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles