Narva Trans hävis meistriliiga ühele autsaideritest

Põhjarannik
Copy
Transi äärekaitsja Kevin Aloe tunnistas, et mängus Tallinna Kalevi vastu läks valesti kõik, mis sai valesti minna.
Transi äärekaitsja Kevin Aloe tunnistas, et mängus Tallinna Kalevi vastu läks valesti kõik, mis sai valesti minna. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kui eelmistel nädalatel hakkas Narva Trans pikast mõõnast üle saama, siis laupäeval sadas külma dušina kaela 2:5 kaotus meistriliigas lõpus olevalt Tallinna Kalevilt.

Tallinnas toimunud kohtumises jäid Transi kaitsjad hätta Narvast pärit Ioann Jakovleviga, kelle kiiretest ääresööstudest ja täpsetest söötudest värava ette sündis Kalevi neli väravat viiest. Trans suutis Deniss Dedetško ja Jevgeni Demidovi väravatest kahel korral seisu viigistada, kuid teisel poolajal lagunes narvalaste kaitse veelgi rohkem ja samas rünnakul enam vasturohtu ei leitud.

Vigastuste ja kaartide tõttu olid Transil taas mitmed põhimehed rivist väljas, kuid nende asemel platsile saanud mehed ei suutnud tekkinud võimalust ära kasutada. Vahetustest sekkusid esmakordselt mängu ka Transiga hiljuti liitud Türgi-Saksa juurtega Cem Felek ja Aleksandr Kulinitš, kes on kuulunud nii Nõmme Kalju kui Tallinna Levadia ridadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles