Vanameister Tali vedas Jõhvi Narva vastu võidule

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Tali viskas oma meeskonna kasuks 20 punkti ja neist enamiku otsustaval viimasel veerandil. MATTI KÄMÄRÄ
Margo Tali viskas oma meeskonna kasuks 20 punkti ja neist enamiku otsustaval viimasel veerandil. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga uue hooaja põnevas  avamängus alistas HITO/Karjamaa reede õhtul Jõhvi spordihallis BC Narva 81:79.

HITO/Karjamaa alustas kohtumist ägedalt ja juhtis juba nelja minuti järel 12:1. Seejärel ärkas ka Narva ning asus vahet vähendama. HITO/Karjamaa oli kogu kohtumise jooksul ees, ent mitmete Tallinna noortega oma ridu täiendanud Narva ei lasknud otsustavat vahet sisse teha.

Eriti põnevaks läks viimane veerand,  kus Narval õnnestus 8punktine kaotusseis viie minutiga ühele punktile vähendada. Otsustavatel hetkedel vedas aga HITO/Karjamaa võidule 34aastase vanameistri Margo Tali kindel tegutsemine. Ta tabas viimasel veerandil kolm kaugviset ja lisas veel  ka võidu kindlustanud kahe-punktiviske.

Tali arvele jäi platsi parimana 20 punkti, lisaks ka kuus lauapalli, neli resultatiivset söötu, kaks vaheltlõiget ja kaks blokki. Urmet Roosimägi ja Jarko Kool tõid võitjatele kumbki 14 punkti.

Narvalaste suurim skooritegija oli 19 punktiga nende kogenuim mängija, 37aastane Dmitri Nazarov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles