Kohtla-Järve astus pika sammu esiliiga poole

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve Järvet lahutab esiliigasse tõusmisest veel vaid üks mäng, mida ei tohi kaptada rohkem kui ühe väravaga. MATTI KÄMÄRÄ
Kohtla-Järve Järvet lahutab esiliigasse tõusmisest veel vaid üks mäng, mida ei tohi kaptada rohkem kui ühe väravaga. MATTI KÄMÄRÄ Foto: Põhjarannik

Kohtla-Järve JK astus laupäeval pika sammu Eesti jalgpalli esiliiga poole, kui alistas üleminekumängude seeria avakohtumises koduväljakul 3:1 JK Keila.

Väravateta lõppenud avapoolaaja järel viis JK Järve tänavuse hooaja suurim väravakütt Raivo Saar oma meeskonna 56. minutil juhtima. Väravate sadu vallandus, kui normaalajast jäi mängida veel vaid seitse minutit. Esmalt lõi Aleksandr Ivanjušin penaltist seisuks 2:0 ja mõni minut hiljem brasiillane Lima Lellis juba 3:0. Kaks minutit enne lõppu määras kohtunik Toomas Nõmmiste aga penalti ka JK Järve väravasse. Tiit Tikenberg ei eksinud ja jättis ka korduskohtumiseks mõnevõrra põnevust õhku.

Nädala pärast Keilas toimuvas korduskohtumises tagaks JK Järvele koha esiliigas peale võidu ja viigi ka üheväravaline kaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles