Villers tõi Alutaguse mängu tagasi, aga üks punkt jäi ikkagi puudu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Villers vedas viimasel veerandil oma meeskonna välja 9punktilisest kaotusseisust, kuid lõpuks tuli ikkagi leppida ühepunktilise kaotusega. MATTI KÄMÄRA
Oliver Villers vedas viimasel veerandil oma meeskonna välja 9punktilisest kaotusseisust, kuid lõpuks tuli ikkagi leppida ühepunktilise kaotusega. MATTI KÄMÄRA Foto: Põhjarannik

Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline kaotas kolmapäeval korvpalli Eesti teises liigas Tartus 70:71 Terminal Oili meeskonnale.

Poolaja kahe punktiga võitnud Tartu kasvatas kolmanda veerandi lõpuks edu juba 9 punktile. Kuid Alutaguse meeskond suutis viimasel veerandil siiski mängu taas tasavägiseks muuta ja võtmeroll oli selles 17aastsel Oliver Villersil, kes viskas viimasel veerandil 12 punkti.

Alutagusel õnnestus mitmel korral kahandada kaotusseis ühele punktile. Sama juhtus ka viimase minuti alguses kui 16aastane Sten-Markus Siirmets saatis palli korvi kolmpunktijoone tagant. 18 sekundit enne lõpuvilet teenis Villers vaheltlõikega oma meeskonnale ka viimase rünnaku võimaluse. Kuid Alutaguse snaipri  Markus Laanemetsa poolt kolm sekundit enne mängu lõppu tehtud vise seekord ei tabanud.

Oliver Villers oli 24 punktiga oma meeskonna suurim skooritegija. Ka tema efektiivsuse näitaja oli parim - 37. Laanemetsa arvele jäi seekord 19 punkti. Ülar Sala viskas 12 punkti ja võttis 13 lauapalli.

Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline on saanud kuuest mängust kolm võitu. Kaheksast meeskonnast koosnevat Ida alagruppi juhib HITO/BC Karjamaa 8 võiduga 9 mängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles