Voka öökorvpalliturniiri võit läks meeskonnale "Põdrapõige"

Põhjarannik
Copy
Voka tänavuse ööturniiri võitis võistkond "Põdrapõige".
Voka tänavuse ööturniiri võitis võistkond "Põdrapõige". Foto: Andrus Lehismets

Ööl vastu pühapäeva lõppenud Voka öökorvpalliturniiri võitis meeskond "Põdrapõige", kelle ridades tegi kaasa ka Eesti-Läti ühisliigas osaleva Pärnu Sadama mängujuht Siim-Markus Post.

Jõhvist pärit Post, kes on Pärnu Sadama eest sel hooajal olnud platsil keskmiselt üle 30 minuti ja visanud üle 11 punkti mängu kohta, oli võtmetegija ka "Põdrapõike" tüürimises Voka turniiri võiduni.

Lisaks temale kuulusid võidukasse meeskonda ka Hristo Neiland, Robert Jäger, Marek Vinni, Jano Kunts ja Jürgen Keerme.

Meeleolukas aastalõpu korvpalliturniir Voka sporihoones on kujunenud traditsiooniks ja toimus sel aastal juba neljandat korda.  Peakorraldaja, Toila valla spordijuht Andrus Lehismets, kes ise kuulub esiliigas mängivas HITO/Karjamaa meeskonda, sõnas, et tänavu osales öötundideni kestnud võistlusel rekoriliselt palju - kümme meeskonda.

Mängude vahel toimusid ka mitmed viskevõistlused, nagu "Kolm tabamust" ja "Keskjoonevise" ning osavusvõistlus "Skills challange".

Ööturniiril sai teise koha meeskond "Pühadeks tervelt koju" (koosseisus Peep Belbaum, Kaarel Traumann, Märt Rohlin, Allar-Raul Antson, Peeter Belbaum, Taavi Ilmjärv) ja kolmandaks tuli meeskond "2x Mario" (Mario Kirsimaa, Mario Karro, Veiko Simm, Sten Kunts, Rasmus Luud, Mikk Teelahk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles