Jõhvi jäi kodupubliku marulisele toele vaatamata Narvale alla

Põhjarannik
Copy
Vaatemängulises saalijalgpallis esineb vahel ka õhuakrobaatika tunnuseid.
Vaatemängulises saalijalgpallis esineb vahel ka õhuakrobaatika tunnuseid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti saalijalgpalli meistriliiga avavoorus jäi Jõhvi Phoenix Narva Unitedile alla 3:6.

Jõhvi spordihalli kogunenud paarisaja jalgpallisõbra marulisel toel läks Jõhvi kohtumist 3:1 juhtima. Vähem kui seitsme minuti jooksul skoorisid Jõhvi kasuks Vladislav Friesen, Danila Tsõgankov ja Aare Salmus. Kuid mängu ülejäänud 30 minutiks keeras Narva oma värava lukku ja lõi ise Jõhvile viis väravat vastu. Narva kasuks lõi kolm väravat Sergei Aleksandrov.

Ülemöödunud laupäeval Jõhvis Eesti saalijalgpalli superkarika võitnud Sillamäe NPM Silmet tegi oma fännide rõõmuks plahvatusliku stardi ka meistrisarjas, alistades Jõgeva meeskonna koguni 20:2. Neli väravat sai selles mängus kirja nii Anton Pfening kui ka Volodymyr Lonshakov.

Phoenixi treener Vladimir Aga rääkis juba nädal varem, et kuna meeskond heitleb paralleelselt ka suure jalgpalli teises liigas pääsu eest esiliiga B-tasemele, on kahel rindel võite noppida keeruline ning seetõttu võivad saalijalgpallis hooaja alguses tulemused kannatada.

Päev enne saalijalgpallimatši mängisid Phoenixi jalgpallurid suurel väljakul ja olid edukad: Tartu Helios alistati 4:0. Skoori tegid Aleksandr Krupski, Erik Kruglov, Vladislav Friesen ja Ivan Radionov. Phoenix on kolm vooru enne hooaja lõppu teises liigas teisel kohal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles