Kohtla-Järve võõrustab sel nädalal ligikaudu 400 Eesti paremat ujujat

Erik Gamzejev
Copy
Sel kolmapäeval on võimalik Kohtla-Järve Wiru keskuse ujulas võistlemas näha ka Eneli Jefimovat, kes tuli sel aastal nii täiskasvanute Euroopa meistriks kui ka juunioride maailmameistriks.
Sel kolmapäeval on võimalik Kohtla-Järve Wiru keskuse ujulas võistlemas näha ka Eneli Jefimovat, kes tuli sel aastal nii täiskasvanute Euroopa meistriks kui ka juunioride maailmameistriks. Foto: Erakogu

Kolmapäevast reedeni toimuvad Kohtla-Järvel Wiru spordikeskuse ujulas Eesti lühirajameistrivõistlused ujumises, kus osaleb ligikaudu 400 sportlast 33 klubist.

Võistlusel, kus selguvad tänavused meistrid täiskasvanute, juunioride ja noorte arvestuses, tulevad starti ka kõik Eesti tippujujad. Kaasa arvatud hiljuti 100 meetri rinnuliujumises täiskasvanute Euroopa meistriks kroonitud Eesti ujumise suurim täht Sillamäelt pärit Eneli Jefimova, aga ka Euroopa paremikku kuuluvad Gregor Zirk, Daniil Zaitsev, Maria Romanjuk ja teised.

Eneli Jefimova ei osale seekord oma põhialal, rinnuliujumises, vaid teeb kaasa vabaujumises, liblikujumises ja kompleksujumises. Tema treener Henry Hein on öelnud, et Eneli on väga tugev kõigis ujumisviisides, aga maailma tippu jõudmiseks on tal kõige paremad eeldused rinnuliujumises. Kohtla-Järvel püüab ta Eesti meistri tiitleid noppida teistes ujumisviisides. Ühtlasi on need tema jaoks viimased võistlused enne väikest puhkust, mille järel algavad rängad trennid, et valmistuda Pariisi olümpiamängudeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles