HITO/Karjamaa mängis Võrumaa veenvalt üle

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarko Kool on kerkinud palliga kõrgele Võrumaa mängijate kohale.
Jarko Kool on kerkinud palliga kõrgele Võrumaa mängijate kohale. Foto: Matti Kämärä

HITO/BC Karjamaa mängis reedel õhtul Jõhvi spordihallis veenva enesekindlusega 80:69 üle oma lähima konkurendi korvpalli teise liiga Ida alagrupis - Võrumaa meeskonna.

Jõhvi haaras tugeva vastase vastu mängu juhtohjad enda kätte avaminutitest peale. Poolajaks oli edu kasvanud 18 puntktile 47:29. Kui viimase veerandi esimeste minutite järel juhtis HITO/Karjamaa juba 25 punktiga võeti kõige teravam käik välja ja siis õnnestus ka Võrumaal sagedamini pall korvi toimetada.

Võitjate poolel oli taas parim mängiv treener Margo Tali, kes viskas 16 punkti tabades viiest kolmesest neli. Lisaks andis ta 6 resultatiivset söötu ja teenis ka parima efektiivsuse koefitsendi - 21.

11 punkti viskasid Raul Burov ja  Urmet Roosimägi ja 10 Karel Laanemets. Mängida said ja tõid ka punkte kõik 11 kohal olnud meest.

Margo Tali sõnul on lust mängida, kui peaaegu kõik mehed kokku õnnestub saada. "Olime valmis selleks, et vastane on füüsiliselt tugev. Saime kohe alguses edu sisse. Tänu vahetustele suutsime hoida mängutempot kõrgena ja pidevalt edu suurendada," sõnas ta lisades, et võitude jada on meeskonnale väga hästi mõjunud ja isu võita muudkui kasvab. 

HITO/Karjamaa  on võitnud 11 mängust 10. Kaheksa meeskonnaga Ida alagrupis tekkis nüüd Ida-Virumaa ülemvõim, sest reedene kaotus kukutas  6 võidu ja 3 kaotusega Võrumaa kolmandaks ja teiseks kerkis Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline, kes on võitnud 10 mängust 7.

Margo Tali sõnul on meeskonna sihiks alagrupivõit, et saada veerandfinaalis  Lääne alagrupist eeldatav nõrgem vastane. "Kui me ise kolmes viimases mängus millegiga väga alt ei lähe, siis peaksime esikoha ka saama," sõnas Tali.

Meeskonna juhi Priit Käeni sõnul on HITO/Karjamaa esitanud korvpalliliidule ka taotluse, et teise liiga nelja tugevama meeskonna turniir toimuks sel kevadel Jõhvis.  

Vaata mängu protokolli siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles