Kohtla-Järve jäi taas Narvale alla

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva PSK on kõigis neljas sel hooajal peetud omavahelises mängus Kohtla-Järve Everestist jagu saanud.
Narva PSK on kõigis neljas sel hooajal peetud omavahelises mängus Kohtla-Järve Everestist jagu saanud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval toimunud Ida-Virumaa kahe põlise jäähokikantsi, Narva ja Kohtla-Järve, omavahelises lahingus jäi taas peale Narva skooriga 9:2.
 

Kohtla-Järve jäähallis toimunud mängus läks kodumeeskond Everest 300 poolehodija rõõmuks kohtumist 7. minutil Aleksandr Rõbakovi väravast juhtima. Kuid Kohtla-Järve meeskonna järgmist tabamust tuli oodata 53 minutit ja selle aja jooksul saatis hoopis Narva PSK litri koguni üheksal korral nende väravasse.

Kui esimene tasavägine kolmandik lõppes 1:1 viigiga, siis mängu käigu pöörasid narvalased oma kasuks teise kolmandiku alguses, mil nad viskasid nelja minuti jooksul kolm väravat. Narvalaste kasuks tegid selles mängus kahel korral skoori Aleksander Bogdanov ja Aleksandr Saprõkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles