Aveli Uustalu jäi Eesti meistrivõistlustel esimesena medalita

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Uustalu on nüüd hakkama saanud ka esimese Estoloppeti sarja kuuluva maratonivõiduga täiskasvanute arvestuses.
Aveli Uustalu on nüüd hakkama saanud ka esimese Estoloppeti sarja kuuluva maratonivõiduga täiskasvanute arvestuses. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik.

18aastane Aveli Uustalu oli lähedal oma esimese Eesti täiskasvanute meistrivõistluste medali võitmisele, kuid pidi pühapäeval leppima veel neljanda kohaga.

10 km eraldistardist klassikastiilis sõidus kaotas Alutaguse suusaklubi esindav Uustalu meistriks tulnud Mariel Merilii Pullesele Tehvandi raskel rajal ligemale kaks minutit. Pronksist lahutas teda pool minutit. 

Laupäeval toimunud sprindimeistrivõistlustel sai Uustalu eelsõidus 9. aja ja tuli kokkuvõttes 8. kohale. 

Meeste 15 km sõidus oli parim idavirulane 10. koha saanud Kaspar Krauvärk, kes jäi Eesti meistriks tulnud Andreas Veerpalule alla ligemale viie minutiga. Sprindis sai Kaivo-Mart Kangro 7. koha. 

M18 vanuseklassis sai 10 km eraldistardist klassikasõidus Alutaguse suusaklubi parimana viienda koha Danny-Rocco Anton, kes hiljuti üllatas pronksivõiduga uisustiilis sõidus. Seekord  jäi medalivõidust puudu rohkem kui minut. Tema kaksikvend Allain-Marco oli seekord ligemale 50 sekundit aeglasem ja sai 11. koha. 

U16 vanuseklassis sõitis Herta Rajas 5 km eraldistardist klassikasõidus end kuuendaks. Poodiumile pääsust lahutas 36 sekundit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles