Raivo Saare ja Sousa väravad hoidsid Järvet võidulainel

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Järve 18aastane ründaja Raivo Saare jaoks on tänavune hooaeg esiliigas alanud suurepäraselt - avamängus Flora U21 vastu skooris ta kahel korral, värava sai ta kirja ka tänases võidumängus Tartu Welco vastu.
JK Järve 18aastane ründaja Raivo Saare jaoks on tänavune hooaeg esiliigas alanud suurepäraselt - avamängus Flora U21 vastu skooris ta kahel korral, värava sai ta kirja ka tänases võidumängus Tartu Welco vastu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve JK Järve püsib jalgpalli esiliigas kolmandat vooru järjest võidulainel -  pühapäeval alistati Ahtmes Tartu Welco 2:1.  

Mängu skoori avas 26. minutil JK Järve 18aastane ründaja Raivo Saar. Suurepäraselt hooaega alustanud Saare jaoks oli see kolmas värav viies mängus. Silmapaistva tegutsemise eest hooaja esimestes kohtumistes valiti ta esiliiga parimaks mängijaks. 

54. minutil kindlustas JK Järve eduseisu brasiillane Youri Sousa Lima Lellis, kes lõi tänavusel hooajal juba oma neljanda värava. JK Järve mängija lõi selles kohtumises kolmandagi värava, paraku lendas Jevgeni Malahhovi puutest pall 88. minutil JK Järve oma väravasse. 

JK Järve on viiest mängust saanud neli võitu ja kogunud 12 punkti. Sama palju punkte on ka liiga liidril Tallinna Legionil, kes peab aga oma viienda kohtumise esmaspäeval. 

Järgmisel pühapäeval, 14. aprillil kell 13 läheb JK Järve Ahtme gümnaasiumi staadionil vastamisi Tallinna Levadia U21 meeskonnaga, kes on neljast senipeetud mängust võitnud ühe ja kaotanud kolm. Mängule lisab vürtsi, et Levadia U21 ridades teevad kaasa JK Järve kasvandikud Ilja Jazev ja Erik Kruglov. 

Sillamäe ESN TV  videosalvestus

JK mängujärgset riietusruumi võidumöiret vaata ja kuula siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles