Põhjarannik 12. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõduri jalad peavad olema kuivad ja sõduri kõht peab olema täis − nii kõlavad kaks käsku sõjajumala teenri katekismusest.
Sõduri jalad peavad olema kuivad ja sõduri kõht peab olema täis − nii kõlavad kaks käsku sõjajumala teenri katekismusest. Foto: Matti Kämärä

* Ida-Virumaal algas õppuse "Siil" lahingutegevus pühapäeval. 1. jalaväebrigaadi üksused harjutavad koostööd 2. jalaväebrigaadi pataljoni ja liitlaste üksuste vastu. Esmaspäeva õhtuks oli võitlejate nägudel peale maskeerimisvärvi näha ka magamatust − ehkki valdavad olid asjalikkus ja tähelepanu.

* Tänavu eraldatakse riigieelarvest Peipsiveere piirkonna ettevõtlikkuse toetamiseks ja kohalike traditsioonide hoidmiseks 256 000 eurot. Ida-Virumaal saavad programmist osa Alajõe, Iisaku, Lohusuu ja Tudulinna vald.

* Narva linnapäeva tähistatakse tänavu taas koos partneritega Peterburist: neljandat aastat järjest toimub festival "Sõpruse sild", mille korraldamist toetavad Peterburi kultuuri- ja välissuhete komisjon, Venemaa kultuuriministeerium ning Narva linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles