Eesti hokinaiste Venemaal käik: kaks võitu, kaks kaotust

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve Everesti naiskond Peterburis toimuval turnriiril.
Kohtla-Järve Everesti naiskond Peterburis toimuval turnriiril. Foto: Põhjarannik

Sel hooajal esmakordselt Venemaa naisamatööride hokiliigas osalev Kohtla-Järve Everest võitis esimese etapi turniiril kaks mängu ja kaotas samuti kaks.

Kohtla-Järve Everesti hokinaiskond alustas laupäeva hommikul amatööride turniiri Peterburis sealse naiskonna “Tankistki” purustamisega 10:0.

Kohtumine pöörati oma kasuks esimese kolmandiku teises pooles, mil kuue minuti jooksul saadeti litter viiel korral vastaste väravasse. Võitjate kasuks viskasid Maria Disko 4, Anna Dubkova 3, Anna Fedjajeva 2 ja Kairiin Jõemets ühe värava.

Turniiri teises mängus jäi Everest 1:5 alla Peterburi Pantritele. Tasavägiselt kulgenud mängus oli seis veel pärast teist kolmandikku 1:2.

Pühapäeval toimunud esimeses mängus tehti taas 10:0 pihuks ja põrmus Peterburi naiskond, kel nimeks "Afinõ". Selles mängus viskasid kolm väravat nii Maria Disko kui Kaire Leet. Kahe värava autoriks oli Anna Dubkova ja ühe said kirja Anna Fedjajeva ja Arina Ivanova.

Pühapäeva teises mängus kaotati Peterburi "Groza" (Äike) esimesele võistkonnale 0:5.

Nelja mängu peale kokku olid Eesti naiskonna suurimad skooritegijad Maria Disko (7 väravat ja 5 väravasöötu) ja Kaire Leet (3 väravat ja 6 väravasöötu).

Eesti naiste meistrivõistlustel liidrikohal olevat Everesti naiskonnas mängivad Venemaa turniiril ka mitmed Tartu ja Tallinna naiskondade mängijad.

Amatöörklubidele mõeldud Venemaa naiste hokiliiga Amatsoonide divisjonis osaleb sel hooajal 26 naiskonda. Kohtla-Järve Everest on seal ainus mitte-Venemaa klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles