HITO võitis teise mängu järjest

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HITO mängijad rõõmustasid teist laupäeva järjest võiduga nii ennast kui oma poolehoidjaid. Esiplaanil on võidumängus 12 punkti visanud ja koguni 15 lauapalli võtnud Janek Veedla.
HITO mängijad rõõmustasid teist laupäeva järjest võiduga nii ennast kui oma poolehoidjaid. Esiplaanil on võidumängus 12 punkti visanud ja koguni 15 lauapalli võtnud Janek Veedla. Foto: Matti Kämärä

Hooaja lõpus heasse hoogu läinud HITO korvpallimeeskond sai laupäeval teise võidu järjest, alistades Rapla TYCO 79:71.

HITO läks mängu meistrisarja seitsmenda meeskonna vastu avaminutitest peale juhtima. Kuigi pinge püsis mängu lõpuni, ei andnud HITO enam kordagi eduseisu käest.

Nii nagu eelmise nädalavahetuse võidumängus Valga üle, oli ka seekord lühikesekasvulise koosseisuga HITO korvialuses võitluses vastaste pikkadest kindlalt üle. 211 cm pikk sloveen Zigo Fifolt sai kätte 9 ja 206 cm pikkune serblane Dušan Sisic 2 lauapalli. Seevastu 195 cm kasvu Janek Veedla ja Edvard Trummi arvele jäi vastavalt 15 ja 11 lauapalli. Võtmerolli mänginud lauavõitluses oli HITO kokkuvõttes parem 47:39.

HITO suurim skooritegija oli taas Siim Laur, kes viskas 24 punkti. Trumm tõi 17, Joseph Prophet 14 ja Veedla 12 punkti.

Kui kaks päeva pärast kaotust HITO-le jäi Valga lätlasest peatreener Sandis Buškevics töökohast ilma, siis Rapla juhendajal Indrek Ruudul nii kehvasti ilmselt ei lähe. Kuigi allajäämine Ida-Viru meeskonnale oli Rapla klubi kodulehe uudise järgi suur pettumus.

Kas kevadise värske hingamise leidnud HITO suudab hambaid näidata ka euroliigas suuri tegusid tegevale Tartu TÜ/Rockile, saab näha eeloleval laupäeval kell 17 Jõhvi spordihallis. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles