Aristov jõudis Tartu poolmaratonil finišisse teisena

Põhjarannik
Copy
Dmitri Aristov on sel sügisel noppinud arvukalt poodiumikohti nii Ida-Virumaa kohalikel kui ka üleriigilistel jooksuvõistlustel.
Dmitri Aristov on sel sügisel noppinud arvukalt poodiumikohti nii Ida-Virumaa kohalikel kui ka üleriigilistel jooksuvõistlustel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sel aastal tagasituleku Eesti pikamaajooksjate paremikku teinud kohtlajärvelane Dmitri Aristov sai laupäeval toimunud Tartu poolmaratonil ajaga 1.11.27 teise koha. 

Ligemale 1300 osalejaga jooksu võitnud tänavune Eesti meister maratonijooksus Raido Mitt oli temast veidi üle kahe minuti kiirem. Aristov võttis samas teise koha kindlalt, sest kolmandana finišisse jõudnud Ülari Kais oli omakorda temast kaks minutit aeglasem.

Võrreldes juunikuus ligemale 30kraadises palavuses joostud Narva energiajooksuga, oli Aristov nüüd kolme plusskraadiga Tartus kuus minutit kiirem. Tema poolmaratoni isiklik rekord 1.08.57 on joostud kaheksa aastat tagasi Narvas.   

Vähem kui 24 tundi puhanuna oli Aristov pühapäeval juba Paide-Türi rahvajooksu 13,6 km pikkuse distantsi stardis, kus seekord kuulus talle kaheksas koht. Eesti jooksjatest oli Aristovil viies tulemus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles