HITO/Karjamaa ei saanud ka kolmandal katsel silma pähe

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
36aastase Edvard Trummi 17 punkti ja 13 lauapalli ei päästnud seekord HITO/Karjamaad suurest kaotusest.
36aastase Edvard Trummi 17 punkti ja 13 lauapalli ei päästnud seekord HITO/Karjamaad suurest kaotusest. Foto: Matti Kämära / Põhjarannik

HITO/BC Karjamaal ei õnnestunud esiliigas ka kolmandal katsel võiduarvet avada - reede õhtul jäädi Jõhvi spordihallis Tallinna Baltecole selgelt alla - 69:97.

Ida-Viru meeskonna jaoks jagus selles mängus helgeid hetki vaid esimesse veerandisse. Lennukalt mängu alustanud HITO/Karjamaa pääses ette 7:2. Veerandi kahe viimase minutiga rebis vastane aga seitsmepunktilise edu sisse.

Kohtumisest kadus põnevus teise veerandi keskel, kui HITO/Karjamaa ei saanud ligemale kuue minuti jooksul punktigi ja vaheajaks oli Balteco ees juba 19 punktiga 49:30. 

Teisel poolajal leidis kinnitust mängiva treeneri Margo Tali poolt pärast eelmist mängu lausutu, et HITO/Karjamaal ei ole praegu sellist võimu, et suuremasse kaotusseisu jäädes õnnestuks esiliigameeskondade vastu mängu tagasi tulla. 

Kui eelmises kohtumises pidi HITO/Karjamaa suurema osa mänguajast hakkama saama vaid kuue mehega, siis reedel oli vahetusvõimalusi rohkem, kuid põhimeestest olid siiski puudu kahes esimeses mängus säranud Veiko Simm ja eelmise mängus selga vigastanud Andrus Lehismets. 

HITO/Karjamaa parim oli 17 punkti visanud ja 13 lauapalli krabanud 36aastane Edvard Trumm. Temast aasta noorem Margo Tali tõi 14 punkti ja võttis 8 lauapalli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles