Jõhvi teeb ööpäevaringse lasteaiarühma ja viib koolitoidu lastele koju

Põhjarannik
Copy
Ööpäevaringne rühm avatakse Kalevipoja majas.
Ööpäevaringne rühm avatakse Kalevipoja majas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi avab ööpäevaringse lasteaiarühma, korraldab koolitoidu kojuveo abivajavatele õpilastele ning üksikute eakate varustamise toiduainete ja ravimitega.

Jõhvi abivallavanem Aleksei Naumkin märkis, et koroonaviiruse levikuga seotud väljakutsetele reageerimiseks pakutakse elanikele uusi sotsiaal- ja haridusteenuseid.

Ööpäevaringne rühm Jõhvi Lasteaiad Kalevipoja majas avatakse nendele lastele, kelle vanemad töötavad eriolukorra mõistes elutähtsal ametikohal (nt politsei, pääste, meditsiin jms) ja riigi kestlikuks toimimiseks hädavajalikel töökohtadel. Rühma töökorraldus on paika pandud ning huvilised võivad pöörduda Jõhvi Lasteaiad direktori Raili Oksa poole. 

Põhikoolid on välja selgitanud, kui paljud õpilased vajavad koduõppel toitlustust. "Teenuse osutamise viis - kas soe söök või toidupakk - on täpsustamisel," ütles Naumkin, lisades, et teenusest huvitatud inimesed saavad endast teada anda talle või vallavalitsuse sotsiaalteenistuse juhile Galina Kreintzbergile.

Üksikud eakad, kes vajavad toiduainete ning ravimite kojuvedu, peaksid võtma ühendust vallavalitsuse eakate spetsialisti Kersti Vihmanniga.

Naumkin on pöördunud korteriühistute esimeeste poole palvega, et need teavitaksid elanikke uute teenuse olemasolust ning paigaldaksid info maja teadetetahvlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles