Aristov võitis Eesti meistrivõistlustel pronksi

Põhjarannik
Copy
Dmitri Aristov parandas oma isiklikku rekordit 20 sekundiga.
Dmitri Aristov parandas oma isiklikku rekordit 20 sekundiga. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtlajärvelane Dmitri Aristov (esindab jooksuklubi Treeningpartner) võitis pühapäeval toimunud Eesti kergejõustiku meistrivõistlustel 10 000 meetris isikliku rekordiga 30.53,41 pronksmedali. 

Jooksu võitnud Euroopa paremate takistusjooksjate sekka kuuluvale Kaur Kivistikule, kes osales sel distantsil esimest korda, jäi Aristov alla pisut rohkem kui poole minutiga.

Aristov parandas kaheksa aastat tagasi joostud isiklikku rekordit 20 sekundiga. Päev varem võitis ta Eesti meistrivõistlusteks jõudu säästes 7 km jooksu Pagari mõisast Mäetaguse mõisa. Ta märkis, et Eesti meistrivõistlustel on sihiks isiklik rekord ja hea, kui õnnestub tugevas konkurentsis ka medalile jõuda. Pärast mõlema eesmärgi täitmist oli ta ilmselgelt rahulolev: "Suurepärane õhtu. Põhiline, et jõudsin ka viimase bussiga koju, muidu oleksin pidanud oma medaliga tee äärde hääletama minema," viskas ta nalja. 

Nädalavahetusel toimunud Eesti karikavõistlustel sai Jõhvi klubi Visa esindav Tanel Saatmann meeste kettaheites tulemusega 46.30 kolmanda koha. Kohtlajärvelane Deniss Šalkauskas tõi 1500 meetri jooksus ajaga 3.59,44 Tartu ülikooli akadeemilisele spordiklubile teise koha punktid. Sillamäe Kalevit esindav Jekaterina Mirotvortseva võitis U20 neidude 1500 meetri jooksu ajaga 4.51,11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles