Kaotuse ja võidu saanud Kohtla-Järve hokimeeskond püsib medalikonkurentsis

Põhjarannik
Copy
Kui eelmistel aastatel on Ida-Viru hokimeeskondadest tugevam olnud ikka Narva, siis sel hooajal on praegu tabelis eespool Kohtla-Järve.
Kui eelmistel aastatel on Ida-Viru hokimeeskondadest tugevam olnud ikka Narva, siis sel hooajal on praegu tabelis eespool Kohtla-Järve. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve hokimeeskond Everest sai nädalavahetusel Eesti jäähokimeistrivõistlustel ühe kaotuse ja võidu.

Tühjade tribüünide ees jätkuvatel Eesti meistrivõistlustel jäi Everest laupäeval selgelt 2:7 alla tabelis viimasel, viiendal kohal olevale Tallinna Vipersile. Kohtla-Järve meeskond oli viimasel kolmandikul taga juba 0:7. Jegor Antonenko ja Andrei Bednjakov viskasid väravad alles mängu viimasel minutil.

Pühapäeval koduses Kohtla-Järve jäähallis mängis Everest tasavägises kohtumises 3:1 üle Tallinna Pantrid. Andrei Paršin viis Everesti esimesel kolmandikul juhtima. 1:0 seis püsis võitluslikus kohtumises 40 minutit, kuni Jegor Antonenko suurendas kolmanda kolmandiku keskel eduseisu. Pantrid vastasid kolm minutit enne kohtumise lõppu ühe vastuväravaga, ent viigini nad ei jõudnud. Kohtumise viimasel minutil kindlustas Everestile hooaja neljanda võidu Nikolai Leni tabamus. 

Narva Paemurru spordikooli meeskond jäi laupäeval Tartu lõunakeskuse liuväljal selgelt 4:9 alla valitsevale meistrile Tartu Välk 494-le. Tasavägist mängu jätkus esimeseks kolmandikuks, mille lõpuks oli Välk ees 2:1. Mäng tehti ära teisel kolmandikul, mille lõpuks oli Välgu edu juba 6:2. Tartu meeskonnas tegid kaasa ka mitmed Ida-Virumaaga seotud hokimehed, nagu Vassili Titarenko, Pavel Prokopenko, Harri Koll ja teised. 

Tartu Välk on 9 punktiga ka meistrisarja liider. Kohtla-Järve Everest, kes on võrreldes kõigi teiste konkurentidega pidanud kaks mängu rohkem, on 8 punktiga teine ja Narva Paemurru spordikool 6 punktiga neljas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles